IMG_4474.jpg

Jag har varit med i små projekt, jag har varit delaktig i lite större projekt och några ännu större projekt – alla med olika utmaningar. Uppdragen har funnits i stora städer, ibland utanför tätorten, några uppdrag har varit under jord och jag har även arbetet på platser i väglöst land. Jag har varit med i processen från ide till slutbesiktning. I vissa uppdrag har det varit ett krav att deltagarna skall vara säkerhetsklassade och drogtester en självklarhet – det nålsögat har jag såklart passerat.

Jag är utbildad ingenjör och har gått ett antal bransch-anpassade kurser som t ex Bas-P/U, givetvis har jag tagit del av BBR, entreprenadjuridik är ett viktigt område som jag såklart har studerat. Det har även blivit kurser i ledarskap där jag både deltagit och assisterat. Som fd vvs-montör har jag såklart gått SäkerVatten utbildning. Jag har jobbat praktiskt i +15 år men sen många år tillbaka ligger  verktygen på hyllan.

Idag arbetar jag som projektledare, projekteringsledare eller installationssamordnare. Jag leder gärna byggmöten och är drivande i hela byggprocessen. Med min långa erfarenhet är jag trygg i att leda entreprenader. Jag har skaffat mig erfarenheter och kunskaper som jag gärna delar med mig av och jag hanterar nog alla delar i byggskedet. 1979 började jag sommarjobba i byggindustrin och jag har varit branschen trogen.

Jag har varit med och tagit fram utbildningar inom entreprenadjuridik, kalkylering och arbetsmiljö till företag i byggindustrin. Syftet med kurserna var dels att höja kompetensen och såklart att stärka sammanhållningen i organisationen. Idag är arbetsmiljön, trivsel och sammanhållningen det som står högst upp på min dagordning i mina uppdrag.

För mig är det viktigt att vara lyhörd för nya tekniska lösningar, att inspirera medarbetarna att ta hand om sin hälsa och att göra ett bra jobb. Det tror jag är en av grunderna till ett väl genomfört projekt. Jag är också utbildad coach och jag leder yogaklasser vilket gör mig till en bra lagspelare.

marcus@mmvvs.se eller 070-328 4448